Bericht RSS abonneren

4 Nieuwe HD zenders via CanalDigitaal


16.04.20104 HD-zenders erbij!


Goed nieuws want op 15 april neemt CanalDigitaal een extra transponder op de ASTRA 23.5 satellietpositie in dienst. Vanaf die datum kunt u ook direct gaan genieten van 4 Nederlandse commerciële zenders in HD. RTL5HD, RTL7HD, Net5HD en VeronicaHD worden dan toegevoegd aan het HDTV-pakket.

Het HDTV-pakket maakt standaard onderdeel uit van de CanalDigitaal HD Smartpacks. Maar het HDTV-pakket is ook los beschikbaar voor bestaande en nieuwe klanten. U sluit dan al een abonnement af voor maar 5 euro per maand. Deze scherpe prijs is voor bestaande klanten beschikbaar vanaf het STBP-pakket. Voor nieuwe klanten geldt deze mooie prijs vanaf het Basis-pakket.

Vanaf 15 april heeft CanalDigitaal het rijkste en meest uitgebreide HD-aanbod van Nederland met maar liefst 27 HD-zenders!


HDTV-pakket (€5,- p.m.) Vrij te ontvangen Film1 Sport1-pakket (€19,95,- p.m.)
RTL4 HD Nederland 1 HD* Film1 HD
RTL5 HD Nederland 2 HD* Sport1 HD
RTL7 HD Nederland 3 HD*  
SBS6 HD Anixe HD  
NET5 HD BBC HD**  
Veronica HD Luxe TV HD**  
Brava HDTV Arte HD  
Nat Geo HD ARD HD  
Discovery HD ZDF HD  
History HD Servus HD  
Eurosport HD
(vanaf Basis-pakket)
ITV1 HD**
Eins Festival HD
 
MTVNHD    
EEN HD    

* Deze zenders zijn “Free to View” i.c.m. een MediaGuard 3-smartcard van CanalDigitaal
** Zenders te ontvangen met een Triple Sat-schotel 
 

 

6 maanden Gratis HD Zenders bij ASTRASAT

 
 
image Op dit moment loopt de actie scherp in HD met 6 maanden gratis alle HD zenders van CanalDigitaal. De actie is tot 31 Juni 2010. Dit betekent als u nu gebruik maakt van deze actie dan kunt u tot november / december 2010 gratis kijken.U kunt gebruik maken van onderstaande acties bij Astrasat.


Optie 1.
U geeft uw smartcard nummer door aan ons en wij activeren voor u de 6 maanden gratis. Na de 6 maanden wordt het omgezet naar een 5 euro HD abonnement. U ontvangt gratis een Duo LNB Single voor ontvangst van Astra 1 en Astra 3 satellieten.


U kunt dit bij ons in de winkel doen in Groningen, of bellen naar 0505793213 of emailen naar [email protected] met uw smartcard nummer, geboortedatum en emailadres.


Optie 2.
U heeft al een HD ontvanger en wenst te kijken naar de HD zenders. Belt u ons op en wij activeren op uw smartcard de HD zenders en u ontvangt 6 maanden gratis alle HD zenders.
Na de 6 maanden wordt het omgezet naar een 5 euro HD abonnement. U ontvangt gratis een Duo LNB Single  (t.w.v 29.95) voor ontvangst van Astra 1 en Astra 3 satellieten.

U kunt dit bij ons in de winkel doen in Groningen, of bellen naar 0505793213 of emailen naar [email protected] met uw smartcard nummer, geboortedatum en emailadres.

Optie 3.
U heeft nog geen HD ontvanger en neemt een Homecast HS 2000 CI CD of Homecast HS 5101 CI CD USB en u ontvangt
gratis 6 maanden alle HD zenders van CanalDigitaal en gratis een Duo Single LNB (t.w.v 29.95) voor ontvangst van Astra 1 en Astra 3 satellieten!.

U kunt dit bij ons in de winkel doen in Groningen, of bellen naar 0505793213 of emailen naar [email protected] met uw smartcard nummer, geboortedatum en emailadres.

 Optie 4.
U heeft nog geen HD ontvanger en neemt een Homecast HS8100 CI CD PVR Twin of een HS 9000 CI CD PVR Twin en u ontvangt gratis 6 maanden alle HD zenders van CanalDigitaal en gratis een Cam Mediaguard Module en Duo LNB (t.w.v. 99 euro).


alle bovengenoemde acties lopen uitsluitend via Astrasat